Ellos och Bockasjö – invigning av nytt centrallager

På uppdrag och i samarbete med Ellos och Bockasjö invigde vi Ellos Groups nya centrallager. Här fanns det en del utmaningar som vi valde att se som möjligheter. Det är inte helt enkelt att inviga en arbetsmiljö som är i full gång. Varulager som är fyllda till bredden, leveranser som kommer och går. Personal som inte ska hindras i det dagliga arbetet. 300 gäster som ska serveras mat, dryck och underhållning. Snabbt in och ut. Allt måste flyta och följa tidsplaneringen som är lagd. Teknik, ljus och ljud – hur bygger man en festlig stämning och skapar en upplevelse när det är så stoooort.

Jo, man lyssnar på sin kund. Keep skapar och levererar det kunden vill ha, men vågar ge råd om vad som kommer fungera och inte.

Med samarbeten, partners, avstämningar och planering. Att skapa förståelse och samsyn så vi delar vision om vad som ska ske, genomföras och upplevas, så säkerställer vi stora som små events och aktiviteter.

Planering, planering och mer planering. Administration, inbjudningslistor och to-does listor. Inköp, köra, hämta och lämna. Bygga och riva. Ja det är mycket jobb – och vansinnigt roligt! Finns inget bättre och det här projektet lyckades tack vare att alla inblandade levererade det där lilla extra som gör att allt blir glimrande bra.